top of page

Zomerseizoen start met onze eigen Pistemeeting - Zaterdag 20 april 2024
Aanstaande weekend is het de opening van het zomerseizoen. Het crossen door slijk, regen, wind en koude wordt ingewisseld voor de kortere loopafstanden, de zandbak voor het verspringen, de hoogspringmat en zo meer.

En de eerste seizoenswedstrijd is deze bij ons op de club. Het is dus een ideale moment om kennis te maken met een pistemeeting als je dit nog nooit gedaan hebt.

Voor de jonsten onder ons (benjamins tot pupillen) staan verspringen, 100 meter spurt en 800 meter op het programma. Voor de kadetten tot en met de masters is het hoogspringen, 150m en 1500m. Ten slotte is er voor de juniors tot masters nog een langere afstand voorzien, met name de 3000m voor de dames en 5000m voor de heren.

Je mag per meeting maximaal aan 3 nummers deelnemen, maar ook voor 1 discipline mag je jezelf inschrijven. Je hoeft dus niet aan alle disciplines deel te nemen.

Let op: voor de juniors tot masters: 3 loopnummers is niet toegestaan. Als je 3 disciplines wil doen, moet er minstens 1 kampnummer bij zijn.

We hopen jullie allemaal te mogen verwekomen.

De kampnummers starten om 13u30, de loopnummers om 14u00


72 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page