top of page

Nieuwsupdate K.A.V.V.V.
Onderstaande nieuwsupdate hebben we van het K.A.V.V.V. Ontvangen in verband met de wedstrijden van dit zomerseizoen:


1. Vanaf heden zullen de Kadetten en de Scholieren voor wat loopnummers bij pistemeetings betreft, worden ingedeeld bij de Juniors, Seniors en Masters categorieën. Deze zullen dan dus geen aparte reeksen meer hebben voor wat pistewedstrijden betreft.


 2. Volgende week zaterdag 18 mei zal er om 15u30, tijdens de pistemeeting van Brabo United te Deurne, het volgende plaatsvinden:

  • Andre Croux, de polsstoktrainer van Brabo United, zal dan het polsstokspringen promoten.  Hij stelt voor dat hij misschien tijdens deze meeting een vriendschappelijke wedstrijd kan organiseren met bijkomende tips en trics waar iedereen vrijblijvend aan kan deelnemen. Let wel, dit is volledig vrijblijvend en heeft ook geen enkele invloed voor wat het programma van deze pistemeeting betreft! Misschien kan dit kampnummer dan in de toekomst eens op het programma worden gezet, maar daar is nog geen beslissing in genomen.

 

3. Op de pistemeeting van AVN, die plaatsvind op zaterdag 20 juli, zal het speerwerpen voor Kad. t.e.m. Mas. (Dames en Heren) vervangen worden door het kogelstoten.


44 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page