top of page

KAVVV bestaat 75 jaar

Loop ter gelegenheid van het 75 jarig jubileum KAVVV & FEDES 5km of 10km in het vernieuwde Park Groot Schijn op zondag 19 november 2023. Ook de jeugd kan gratis deelnemen aan een kidsrun. Start en aankomst op de atletiekpiste Sportpark Ruggeveld. Geniet van de natuur en loop via de Schijnvallei naar get speelbos om daarna Park Groot Schijn te ontdekken. Het parcours loopt deels over onverharde en asfalt wegen en laat je een nieuwe groene omgeving zien van Deurne.

Start uren en prijsuitreiking Kidsrun : Start 13u30. Medaille direct aan de aankomst. 1 reeks en afstand tot 12 jaar. 5 en 10km : Start 14u Prijsuitreiking podia voor alle reeksen start om 16u Het parcours vind je op https://www.relive.cc/view/vRO78rJVXK6 . Het parcours van 2,5km wordt 2 of 4 x afgelegd. Inschrijven kan je Hier voor 5€ voorinschrijving tot en met donderdag 16 november 2023 *Secretariaat en daginschrijving in het clubhuis van Antwerp athletics.

Waarom deze loop meedoen? Voor iedere deelnemer een uniek aandenken. Kidsjogging gratis en voor iedere deelnemer een medaille Een veilige omloop goed aangegeven. Tijdsopname aan de aankomst. Uitslag op deze site. Kleedkamers en douches Ehbo en verzekering Ethias Organisatie Antwerp athletics en KAVVV&FEDES Antwerpen. KAVVV&FEDES-leden lopen of wandelen gratis mee op vertoon van badge of borstnummer.

*Info of vragen over deze wedstrijd? Mail peter.fischer@telenet.be

Wil je 5 of 10km wandelen in het mooie Rivierenhof met de Valentijnroute? Geen probleem. Je bent welkom vanaf 8u vrije start tot 13u eveneens in het clubhuis van Antwerp athletics. Voorinschrijven voor deze wandeling kan hier of op info@kavvv.be of 0476/676385 tot 15/11. 3 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

De openingscross van het winterseizoen 2023-2024 is weeral achter de rug. Onze club had het voorrecht de eerste cross voor zijn rekening te mogen nemen, en onder een stralend zonnetje werd het een sc

bottom of page