top of page

75 jaar KAVVV&FEDES Sporthappening - 20/08/2023

Op 20/08 wordt er ter gelegenheid van het 75 jarig bestaan van het KAVVV&FEDES een sporthappening georganiseerd aan de sporthal te Zwijndrecht met o.m. een 3x3 baskettornooi en een KUBB-tornooi. Verder kan je ook kennismaken met darts, quizwandelen (3 verschillende quizwandelingen) en katapultschieten.

Voor het KUBB-tornooi hopen wij van de clubs en afdelingen (voorlopig enkel van Petanque Vlaams-Brabant en Atletiek) nog enkele KUBBploegen te zien verschijnen… Maak met drie vrienden, familieleden, collega’s een KUBBploeg en ding mee naar tornooiwinst! Ervaring is zeker niet vereist.

Na al dit sportieve is er ook een barbecue voorzien waar iedereen uiteraard van harte op welkom is.

Voor de barbecuedeelnemers vragen wij een zeer democratische prijs van 20,00 € voor volwassenen en 10,00 € voor kinderen.

Hierbij zitten naast drie stukken vlees, groenten en brood, ook drie consumpties vervat.

INSCHRIJVEN VOOR DE KUBB EN DE BARBECUE KAN NOG TOT 10 AUGUSTUS 2023 MET EEN MAILTJE NAAR info@kavvv.be of telefonisch op 0476 67 63 85


16 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Zomerprogramma trainingen

Opgelet tot 21 juli zijn er geen trainingen voor de jeugd. De trainingen worden hervat op dinsdag 23 juli. Tijdens de vakantie is er enkel training op dinsdag en donderdag. Geen training op woensdagmi

Comments


bottom of page